A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯК ЗНЯТИ ТРИВОЖНІСТЬ У ДІТЕЙ

Дата: від до Скинути

ІІ (ОБЛАСНИЙ) ФЕСТИВАЛЬНО-ВИШКІЛЬНИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ "СОКІЛ" ("ДЖУРА")

«Кожен, хто хоч раз спробував себе у #Джурі вже ніколи не зможе зупинитися. Спочатку - це просто робота, пізніше - хобі, а далі - стан душі та стиль життя!»

09:48 14.06.2023

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

«Діти України, квіти України! Діти України чисті, як сльоза!.....» З Днем захисту дітей, МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ! Ви  - наша найдорожча цінність! Нехай завжди буде можливість створити вам  щасливе дитинство без жахів війни. БУДЬТЕ ЩАСЛИВИМИ! З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ!

17:20 01.06.2023

ТВОРЧА МАЙСТЕРКА

ТВОРЧА МАЙСТЕРКА!!! Про українські нейромережі, про український штучний інтелект, про унікальний ЧАТ «СПІЛКУВАННЯ З ВИДАТНИМИ ПОСТАТТЯМИ МИНУЛОГО», про продукти творчості - відкриття, винаходи у сфері краєзнавства, туризму, екології та національно-патріотичного виховання йшлося на ТВОРЧІЙ МАЙСТЕРЦІ Катерина Федорчук, методиста закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради, 25 травня 2023 року. Зустріч відбулася в онлайн-форматі з освітянською спільнотою позашкілля Хмельниччини. Організатор – Хмельницький ОІППО. Дякуємо Олесюк Наталія, консультанту ЦПРПП Нетішинської міської ради, за допомогу при організації майстерки. Впевнено рухаємося далі і висловлюємо слова вдячності Збройним Силам України за надану можливість ЖИТИ І ТВОРИТИ!

10:19 30.05.2023

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

З  15 по 21 травня 2023 року в закладі позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді»  проведено Тиждень безпеки дорожнього руху, присвячений переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів та користувачів персональним вело- та електротранспортом. Усі заходи проводилися  з урахуванням вимог правового режиму воєнного стану, зокрема дотримання алгориму дій під час «Повітряної тривоги». Вихованці гуртків стали учасниками  конкурсів, вікторин зі знання Правил дорожнього руху (уявних мандрівок,  конкурсу  дитячих малюнків,  перегляду тематичних мультфільмів та інше). 18 травня 2023 року було організовано  зустріч дітей закладу з працівниками Національної поліції України на тему: «Дотримання правил дорожнього руху». Вихованцями гуртка «Основи безпеки життєдіяльності» проведено майстер-клас з надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок ДТП. Заходи Тижня висвітлено на сайті закладу, https://krajcenter.osv.org.ua/news/

13:30 22.05.2023

ЗМАГАЛИСЯ ЮНІ ГЕОГРАФИ

17 травня 2023 року відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Мала академія наук» Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді був проведений  ІІ (фінальний) етап обласного конкурсу з географії «Хмельниччина очима юних географів». Юлія МИЛЬНИКОВА, вихованка гуртка «Юні скаути», керівник Олена МАТУС,  закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради представила  проєкт «ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІКИ ТЕМПЕРАТУРИ ПОВІТРЯ ВПРОДОВЖ 2012-2021рр. НА ПРИКЛАДІ МІСТА НЕТІШИНА». Вітаємо юну дослідницю та її керівника  з почесним другим місцем. Успіхів, натхнення, віри у свої сили, досягнення нових висот та подальших перемог. Радіємо за талановиту молодь, яка наполегливо досліджує рідну землю. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

16:54 18.05.2023

Про підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл»

З ПЕРЕМОГОЮ! З  І місцем у Всеукраїнському конкурсі  «Парки – легені міст і сіл». Вітаємо Ольгу  ВАСИЛЬЧИШИНУ, Єгора АФАНАСЬЄВА, вихованців гуртка «Основи безпеки життєдіяльності» (керівник Людмила ТРОЦИК), закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради. Велика подяка за дослідження паркового господарства Нетішиинської МТГ.  Кожна зелена зона - по-своєму неповторна, поєднує фантазію, людський розум,  працю рук, дію природи. Запрошуємо туристів відвідати паркове господарство нашої громади -  родзинку сучасного успішного міста. Дякуємо ЗСУ за можливість жити і споглядати на прекрасне та величне!

16:46 11.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень