A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯК ЗНЯТИ ТРИВОЖНІСТЬ У ДІТЕЙ

Дата: від до Скинути

КОНКУРС "В'ЯЗАННЯ ВУЗЛІВ", ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Продовжуємо ПРАЦЮВАТИ ТА  ПЕРЕМАГАТИ. У рамках заходів з підготовки та проведення в Нетішинській міській територіальній громаді  Дня Героїв Небесної Сотні у закладі позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» пройшов  Конкурс «В’язання вузлів», приурочений пам’яті Героїв Небесної Сотні. Переможемо! Вистоїмо в пам'ять про Героїв,  які ціною власного життя відстояли майбутнє нашої держави

10:39 21.02.2023

ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР ТУРИЗМУ І КРАЄЗНАВСТВА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НА ШПАЛЬТАХ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОГО ЖУРНАЛУ "ПЕДАГОГІЧНИЙ ВІСНИК ПОДІЛЛЯ"

Заклад позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради на сторінках науково-педагогічного журналу «Педагогічний вісник Поділля»

16:22 15.02.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ-ЗМАГАННЯ "ДЕНЬ ЮНОГО НАТУРАЛІСТА"

ВІТАЄМО. За змістовну роботу щодо вивчення та збереження природи рідного краю Всеукраїнської акції-змагання «День юного натураліста» у 2022 році Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України нагороджено вихованців гуртка «Юні охоронці природи» (ІІ місце) закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді», керівник Аліна БІЛА. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

15:04 30.01.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС "ЛІСИ ДЛЯ НАЩАДКІВ"

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та Державним агентством лісових ресурсів України у жовтні-листопада 2022 року проводився  Всеукраїнський конкур «Ліси для нащадків».  Від закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради участь у конкурсі взяли вихованці Нетішинського учнівського лісництва, керівник Аліна Біла.

10:48 25.01.2023

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "ВАРЕНИКИ ДЛЯ ЗСУ"

Чи можуть і вміють  українці  допомогти ТИМ, завдяки яким зустрічають РАНОК, ДЕНЬ, НІЧ? Однозначно – так. Сьогодні, 19 січня 2023 року на Водохреще, педагогічний, учнівський та батьківський колективи закладу позашкільної освіти «Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді»  Нетішинської міської ради долучилися до відправки домашніх страв, організованих Птахами Перемоги, Антоніна Радушинська. Домашні вареники з картоплею і капустою, які приготували власноруч на ТУРИСТИЧНОМУ  ВОГНИЩІ, нехай  нагадають  про затишок і тепло домашнього вогнища. Зі святами, НАЙКРАЩІ! Дякуємо за ЖИТТЯ! НЕХАЙ СМАКУЄ!

15:15 20.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень