A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯК ЗНЯТИ ТРИВОЖНІСТЬ У ДІТЕЙ

Дата: від до Скинути

ЗМАГАЛИСЯ ЮНІ ГЕОГРАФИ

17 травня 2023 року відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Мала академія наук» Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді був проведений  ІІ (фінальний) етап обласного конкурсу з географії «Хмельниччина очима юних географів». Юлія МИЛЬНИКОВА, вихованка гуртка «Юні скаути», керівник Олена МАТУС,  закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради представила  проєкт «ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІКИ ТЕМПЕРАТУРИ ПОВІТРЯ ВПРОДОВЖ 2012-2021рр. НА ПРИКЛАДІ МІСТА НЕТІШИНА». Вітаємо юну дослідницю та її керівника  з почесним другим місцем. Успіхів, натхнення, віри у свої сили, досягнення нових висот та подальших перемог. Радіємо за талановиту молодь, яка наполегливо досліджує рідну землю. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

16:54 18.05.2023

Про підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл»

З ПЕРЕМОГОЮ! З  І місцем у Всеукраїнському конкурсі  «Парки – легені міст і сіл». Вітаємо Ольгу  ВАСИЛЬЧИШИНУ, Єгора АФАНАСЬЄВА, вихованців гуртка «Основи безпеки життєдіяльності» (керівник Людмила ТРОЦИК), закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради. Велика подяка за дослідження паркового господарства Нетішиинської МТГ.  Кожна зелена зона - по-своєму неповторна, поєднує фантазію, людський розум,  працю рук, дію природи. Запрошуємо туристів відвідати паркове господарство нашої громади -  родзинку сучасного успішного міста. Дякуємо ЗСУ за можливість жити і споглядати на прекрасне та величне!

16:46 11.05.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ "ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ"

Щорічна  Всеукраїнська  акція «За чисте довкілля» стала доброю традицією вихованців гуртків еколого-натуралістичного напряму (керівник Аліна БІЛА) закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради. Не виняток і воєнна весна 2023 року. Діти упорядкували територію площею майже 1 га кварталу 2 Нетішинського лісництва.   Дбаємо  про благоустрій та чистоту навколишнього середовища громади. Запрошуємо покращити санітарний  стан довкілля населеного  пункту. Краса  рідного краю має місце  і під час військових  дій.  Кожен на своєму місці має робити те, що  під силу для звитяги  України. Наближаємо  ПЕРЕМОГУ РАЗОМ! 

09:37 01.05.2023

ІІ ЕТАП КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ ПРОЄКТІВ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ 6-8 КЛАСІВ "ПЕРШИЙ КРОК У НАУКУ"

27 квітня 2023 року на базі  Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту було проведено захист робіт ІІ  етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів здобувачів освіти 6-8 класів «Перший крок у науку». У секції «Охорона довкілля та раціональне природокористування» ІІ місце посіла КРАПЛЯ Есфірь, вихованка гуртка «Основи безпеки життєдіяльності» (керівник Людмила ТРОЦИК) закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради. Вітаємо юну  дослідницю  та її  керівника  з успішним першим кроком в науку! Сподіваємося, що в майбутньому  Есфірь дасть новий імпульс для розвитку української науки. Кожен із нас  робить своє, масштаби  у кожного свої, але ціль одна – перемога над ворогом. Пишаємося талановитою молоддю без якої неможлива сильна Україна. Дякуємо  ЗСУ за новий день, що настає!

15:41 28.04.2023

Підсумки фінального етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2023»

У фінальному етапі  Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста - 2023», номінація «Краща анімація», тема «Дика природа», ІІ місце з проєктом  «Дика природа – гриби» посіла Марія ГУРСЬКА, вихованка гуртка «Юні квітникарі» (керівник Ганна САМЧУК) закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради.

15:25 26.04.2023

Обласний етап Міжнародного екологічного конкурсу «Душа села»

Чи знайомі ви з українським селом, з його  прадавніми духовними підвалинами на яких тримається вся енергетична сув’язь українства? Ні? Тоді цей допис для вас. Саме про українське село як колиску нації  - обласний   етапі Міжнародного екологічного конкурсу  «Душа села». Учасники та призери - вихованці закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради.

09:15 19.04.2023

АКЦІЯ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ "ЗЕЛЕНА КРАЇНА"

У квітні 2023 року  на території Нетішинської міської територіальної громади відбулася акція в рамках програми Президента України «Зелена країна». Нетішинське учнівське лісництво, яке працює на базі закладу  позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради,  спільно з філію «Славутське лісове господарство» Державного підприємства  «Ліси України»  доєднались до акції. На площі 0,3 гектара було висаджено 1900 штук сосни звичайної. Лісівники, на чолі з лісничим Андрієм ТКАЧУКОМ,  навчили дітей як правильно висаджувати ліс.  Вихованці учнівського лісництва  пам’ятають:  ліс - це чисте довкілля та свіже повітря, завдяки лісу зберігається біорізноманіття. Важливо не припиняти висаджувати  ліс під час війни, адже його неможливо «швидко відновити». Втрачаючи час, ми  втрачаєм  майбутнє.

10:13 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень