A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ОБЛАСНИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЮНАЦЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ «В ОБ’ЄКТИВІ НАТУРАЛІСТА – 2024»

Дата: 07.03.2024 09:28
Кількість переглядів: 134

ОБЛАСНИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЮНАЦЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ

«В ОБ’ЄКТИВІ НАТУРАЛІСТА – 2024»

 

Що радять психологи під час війни? Насамперед, знімати та фотографувати  природу. Адже життя, попри все, продовжується. Висловлюємо свої емоції через засоби еколого-натуралістичної  творчості у Всеукраїнському  юнацькому  фестивалі «В об’єктиві натураліста-2024». Налаштовуємося на позитив, зміцнюємо віру у краще.  Вітаємо переможців та призерів. У номінації «Анімація» - Єлизавету Ткачук, Олександру Адушкіну, вихованок  гуртка «Юні квітникарі», керівник Ганна Самчук, які посіли І місце з конкурсною роботою «Квіти визволеної землі»; у  номінації «Фото» - Поліну Первушину, вихованку гуртка «Дитячий екологічний рух», керівник Аліна Біла,  за ІІ місце, конкурсна робота «Солодке життя».

Не забуваємо https://youtu.be/EKUb6Tk6Uw4Героїв ЗСУ, яким завдячуємо за можливість жити, творити і перемагати. Схиляємо голови перед кожним, хто бореться за УКРАЇНУ! Не зраджуємо їхніх сподівань. Пам’ятаємо!!! Допомагаємо!!!

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень