A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯК ЗНЯТИ ТРИВОЖНІСТЬ У ДІТЕЙ

Дата: від до Скинути

ОСНОВНІ ПРАВИЛА ЩАСЛИВОГО ТА БЕЗПЕЧНОГО ЛІТА

Літо — час канікул, розваг і нових відкриттів для дітей та зайвих тривог для вас батьків. Саме влітку дитина часто залишається без вашого нагляду, і якщо ви не можете постійно бути поруч з нею, то обов’язково розкажіть про найголовніші правила безпеки на цей період. Та й самі їх згадайте. Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді Нетішина сподівається що, вам стануть у пригоді наші підказки, які будуть актуальними найближчі три місяці

21:40 10.06.2022

У НАС ПЕРЕМОГА!!!

Протягом квітня-травня 2022 року тривали Всеукраїнські дистанційні змагання з в’язання вузлів, які проводив Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді. Усього в дванадцяти етапах змагань в п’яти вікових групах взяли участь 604 учасники з усіх регіонів України. Михайло ОЛЕКСЮК, вихованець гуртка "Юні туристи-краєзнавці" ЦТКУМ (молодша вікова група) посів загальне ІІІ місце. Василь ФЕДОРЧУК, вихованець гуртка "Спортивне орієнтування" (старша група) посів загальне ІІ місце (керівник гуртків Олександр ОСАДЧИЙ). А Поліна БАРАНЕЦЬ, вихованка гуртка "Спортивний туризм" (середня група) (керівник гуртка Федір ЛЕВЧУК) взяла активну участь у 6 етапах. ВІТАЮ ВИХОВАНЦІВ І ЇХ КЕРІВНИКІВ! МИРУ НАМ І УСПІХІВ!!! ВАШІ ДОСЯГНЕННЯ - ЦЕ ЧАСТИНКА ПЕРЕМОГИ НАШИХ ЗСУ

23:34 06.06.2022

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності працівників позашкільних закладів освіти «Джерело творчості»!

Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді вітає з перемогою, ДРУГИМ місцем, у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів "Джерело творчості-2022" Людмилу ТРОЦИК, керівника гуртків еколого-натуралістичного напряму, Олександра ОСАДЧОГО, керівника гуртків туристського-краєзнавчого напряму. Бажаємо цікавих, креативних ідей, невичерпної енергії, професійного зросту. Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому. Будьте щасливими у мирному сьогоденні і майбутньому. Дякуємо за невтомну працю.

15:01 10.05.2022

ЛИСТ МІНІСТЕРСТВА З ПИТАНЬ РЕІНТЕГРАЦІЇ ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ УКРАЇНИ № 22/7.3-1945-22 ВІД 26.04.2022

Інформуємо про лист Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України № 22/7.3-1945-22 від 26.04.2022 щодо інформування населення про небезпеку вибухонебезпечних предметів.

12:27 09.05.2022

ЗАВЕРШИВСЯ П'ЯТИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ОНЛАЙН ЗМАГАНЬ З В’ЯЗАННЯ ВУЗЛІВ

Завершився п’ятий етап Всеукраїнських дистанційних змагань з в’язання вузлів. Вітаємо з черговою ПЕРЕМОГОЮ (друге місце) Михайла ОЛЕКСЮКА, вихованця гуртка «Юні туристи-краєзнавці», і його керівника Олександра ОСАДЧОГО. Побажання - не зупинятись на досягнутому!!!!!!!!!!

12:15 09.05.2022

ЕКОЛОГІЧНА АКЦІЯ «МАЙБУТНЄ ЛІСУ В ТВОЇХ РУКАХ»

  Традиційно, кожного року весною, в ДП «Славутське лісове господарство» активно проходить загальнодержавна екологічна акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Працівники управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради, Центру професійної підготовки педагогічних працівників та ЗПО «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» долучилися до посадки лісу. Як відмітив лісничий Андрій ТКАЧУК, на площі 0,5 га (квартал 71 виділ 2.2) території Нетішинського лісництва, висаджено 3100 сіянців сосни звичайної. Із кожним днем, стає більше висаджених дерев. Наша Україна одягається у все нові зелені шата. Висаджений ліс - прояв нашої віри в перемогу, в наші ЗСУ, а головне незламність українського народу та його прагнення до життя на своїй вільній, квітучій і могутній Батьківщині.

15:00 13.04.2022

ЗАВЕРШИВСЯ ПЕРШИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ОНЛАЙН ЗМАГАНЬ З В’ЯЗАННЯ ВУЗЛІВ

      До участі в змаганнях долучилися майже 300 учасників       віком від 8 до 20 років з 15 регіонів України. Серед учасників –    команда юних туристів ЗПО ЦТКУМ Нетішинської міської   ради. Онлайн-тренування для наших туристів напередодні   змагань провів керівник гуртків турисько-краєзнавчого     напряму Олександр ОСАДЧИЙ. Приємно відзначити, що із   завданням першого етапу (зав’язати на швидкість та   правильність вузол «зустрічна вісімка») наша команда впоралася дуже добре! Представляємо нашу команду та результати першого етапу: Михайло ОЛЕКСЮК (молодша група) - І місце Василь ФЕДОРЧУК – 7 місце Змагання триватимуть протягом квітня-травня. Бажаємо юним туристам успіхів у наступних етапах змагань!

12:36 13.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень