A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯК ЗНЯТИ ТРИВОЖНІСТЬ У ДІТЕЙ

Дата: від до Скинути

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА! ВІТАЄМО!

    А у нас чергова перемога. Вітаємо Романа БРОДЮКА, вихованця гуртка "Ландшафтний дизайн" та керівника Людмилу ТРОЦИК ЗПО "ЦТКУМ" із перемогою. у обласному етапі конкурсу "Вчимося заповідувати"                        Не зупиняйтеся! Вперед до наукових висот!

13:37 03.12.2021

КОНКУРС «РЯТІВНИК». І (МІСЬКИЙ) ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

    29-30 листопада у ЗПО «ЦТКУМ» пройшов конкурс «Рятівник» - змагання з надання першої долікарської допомоги та елементи рятувальних робіт. На виконання Плану міського штабу проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») спільно з військовою частиною 3043 серед роїв Нетішинської МТГ змагалися рої старшої групи «Юні козаки Поділля», «Рояни», «Котигорошки», «Залізні вовки» закладів загальної середньої освіти (рій «Кіборги» Старокривинського НВК на самоїзоляції) та «Нетішинські джури» ЦТКУМ. Перемогу в конкурсі здобули рої «Нетішинські джури» ЦТКУМ, - І місце, «Залізні вовки» ЗЗСО №4 – ІІ місце, «Юні козаки Поділля» ЗЗСО №1 – ІІІ місце. Велика подяка суддівській бригаді – військовим частини 3043 за витримку, об’єктивність і допомогу в організації змагання. А далі…! Далі будуть конкурси «Впоряд», «Стрільба», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Військова смуга перешкод», «Відун», «Ватра», «Таборування». Тож, успіхів та впевнених перемог!

13:23 01.12.2021

ЗБЕРЕЖИ ПАМ’ЯТЬ. ЗБЕРЕЖИ ПРАВДУ

     День пам’яті жертв голодоморів відзначається щорічно в четверту суботу листопада на підставі президентських указів 1998 та 2007 років. У ХХ сторіччі українці пережили три голодомори: 1921-1923, 1932-1933 і голод 1946-1947 років. Утім, наймасштабнішим був Голодомор 1932-1933 років – геноцид українського народу, здійснюваний тоталітарним комуністичним режимом СРСР. «Ми не маємо права забути» – саме під таким гаслом відбулися пам’ятні заходи у ЗПО ЦТКУМ з нагоди річниці Голодомору в Україні. Вихованці гуртків «Юні екскурсоводи» (керівник Катерина ФЕДОРЧУК) та «Юні квітникарі» (керівник Ганна САМЧУК) долучилися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті» у пам’ять про жахливу трагедію українського народу. Тут влаштували перегляд короткометражних кінострічок «Ти приніс мені яблуко?» Вихованці роїв «Нетішинські зубрики» і «Юні айдарівці» (керівники Марія КОВАЛЬЧУК, Олена МАТУС) з нагоди пам’ятної дати біля монумента організували захід «Не кидайся хлібом, він святий!». Вихованці роїв «Гостра шабля» (керівник Ольга СІДЛЕЦЬКА) та «Сивий коник» (Олена МАТУС) оформили інформаційну стіну «Незабудки пам’яті» та тематичний конкурс малюнків «Збережи пам’ять. Збережи правду». Вихованці гуртка «Ландшафтний дизайн» (керівник Людмила ТРОЦИК) читали вірші, спогади очевидців тієї страшної трагедії, переглянули відеоролик Українського інституту національної пам’яті «Історія гідності. Голодомори», «Де б ти не був – вшануй померлих від голоду!». Нашим спільним обов’язком є гідне вшанування вбитих голодом жертв комуністичного режиму, а також розповісти про причини, наслідки Голодомору та спротив злочинніи? політиці тоталітарного режиму.

13:54 27.11.2021

ВСЕУКРАЇНСЬКА КРАЄЗНАВЧА ЕКСПЕДИЦІЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «МОЯ БАТЬКІВЩИНА – УКРАЇНА»

     З 17 по 19 листопада 2021 року Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді був проведений ІІ (обласний) тур Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна». Експедиція проводилась з метою вдосконалення змісту, форм та засобів виховної роботи на кращих традиціях українського народу, формування гармонійно розвиненої особистості шляхом залучення учнівської молоді до активної пошукової діяльності з вивчення історичної та культурної спадщини, природного різноманіття рідного краю, ознайомлення з об’єктами заповідного фонду області та України.

10:57 24.11.2021

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ ДЛЯ ВИХОВНИКІВ РОЇВ

    Відповідно до Плану проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") в місті Нетішині 22 листопада у ЗПО ЦТКУМ був проведений семінар-тренінг для виховників роїв. Тема семінару "Виконання практичної частини виду "Рятівник". Федір ЛЕВЧУК, виховник рою "Нетішинські джури" разом з вихованцями розкрили алгоритм виведення пораненого із зони обстрілу.

11:14 22.11.2021

21-ИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ.

      9 листопада День української писемності. Ми пишемо     всеукраїнський диктант. У День української писемності та мови  долучилися до 21-го Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. З піднесеним настроєм відзначаємо свято розвитку державної мови. Бути грамотним - модно і престижно!

11:32 09.11.2021

ТАКТИЧНА ПІДГОТОВКА - ДІЇ ПІДРОЗДІЛУ В БОЮ

    18 жовтня 2021 року у міському Парку культури і відпочинку відбувся конкурс "Тактична підготовка - дії підрозділу в бою" міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), приуроченого Дню захисників і захисниць України. Мета конкурсу - закріплення джурами практичних навичок з тактичної підготовки та індивідуального володіння зброєю в бою. Організатори заходу - управління освіти ВК НМР, ЗПО "Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді", військова частина 3043 Національної гвардії України. За підсумками суддівської колегії, військових 3043 Національної гвардії України, 1 місце посів рій "Нетішинські джури" (ЦТКУМ), 2 - рій "Кіборги" (Старокривинський НВК), 3 - рій "Рояни" (ЗОШ l-lll ст. 2). Вітаємо з перемогою та бажаємо гарних результатів у майбутньому.

11:45 18.10.2021

ПОСВЯТА У КОЗАЧАТА

    Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків.14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці, Україна відзначає триєдине свято: День Захисника України, День українського козацтва, День УПА. Саме в цей символічний день вихованці гуртка козацько-лицарського виховання «Джура» ЗПО ЦТКУМ, що діє на базі Старокривинського НВК, прийняли присягу, ознайомились із заповідями козаків та Кодексом козацької честі, заспівали пісні, виголосили назви своїх роїв та гасла. Бажаємо нашим юним козакам наснаги, волі та бути сильним, сміливими і мудрими!!!!https://www.facebook.com/100002721578358/videos/pcb.3913618668738814/1091796267891749

12:18 14.10.2021

ЗЕМЛЯ - НАШ ДІМ!

       Дякую своїм колегам, працівникам ЦТКУМ, хто сьогодні долучився до нашої великої справи. Адже ми сьогодні прибирали те місце, де постійно утворюються стихійні звалища – на узбіччі дороги -траси. Тут сміття мішками викидають невідомі. Ми не просто разом прибираємо, ми спонукаємо відповідальніше ставитись до чистоти й порядку. Навряд чи той, хто сьогодні прибирав, завтра викине папірець чи поліетиленовий пакет просто на дорогу. Ми сподіваємось, що прибрані сьогодні місця залишаться такими. Закликаю нетішинців, що ЗЕМЛЯ - НАШ ДІМ! НАМ, НАШИМ ДІТЯМ І ОНУКАМ ТУТ ЖИТИ!

15:45 15.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень