A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯК ЗНЯТИ ТРИВОЖНІСТЬ У ДІТЕЙ

Дата: від до Скинути

ПОСАДИТИ ДЕРЕВО – ЗБЕРЕГТИ ЖИТТЯ НА ЗЕМЛІ

     Посадити дерево – це не тільки подарунок планеті та кисень для людей, а й символ росту, розквіту. У посадці дерев є щось глибоко символічне. Це підтримка нового життя. Східні мудреці обіцяють кожному, хто посадить дерево – рік щастя. Вихованці рою «Нетішинські зубрики» куреня «Нетішинські джури імені Сергія Карпенка» передали для козачат із міста Сєвєродонецька Луганської області разом із ДП «Славутське лісове господарство» саджанці кленів, дубків, модрини.

16:17 19.03.2021

«ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ… ПРОСТО ЙДУТЬ…»

     20 лютого ми вшановуємо пам’ять Небесної Сотні, справжніх   героїв, котрі змінили хід історії нашої країни, віддали свої     життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії,   відстоюючи права і свободи людей, європейське майбутнє   України. Імена всіх 106 загиблих назавжди залишаться в   серцях  кожного українця. Нині нашим солдатам, нашим   захисникам доводиться продовжувати боротьбу за єдність   нашої  держави, захищати її кордони. З метою увічнення   пам'яті Героїв Небесної Сотні, вшанування подвигу учасників   Революції Гідності та виховання у дітей почуття патріотизму і   гордості за свою державу у ЦТКУМ проведено лінійку-реквієм «Герої не вмирають… Просто йдуть…». Ми виготовили 106 янголів пам'яті. До проведення заходу долучилися і працівники КП "Благоустрій", які розчистили сніг біля пам'ятника. Вічна слава Героям! І повага кожному, хто боровся і бореться за гідність і майбутнє України.

11:21 22.02.2021

МИ ПРО ВАС ПАМ'ЯТАЄМО…

             До Дня пам’яті воїнів - інтернаціоналістів    та     Дня   Героїв Небесної Сотні у ЦТКУМ відбувся   конкурс   в’язання туристичних вузлів. В’язання   туристичних вузлів   корисне для розвитку дітей. Воно не   тільки розвиває   пильність та увагу, а й впливає на   дрібну  моторику рук.   Продемонструвати свої навики   захотіли вихованці гуртків   «Юні туристи-краєзнавці»,   «Спортивне орієнтування»,   «Пішохідний туризм» та   «Велосипедний туризм».    Аби змагання відповідали усім карантинним вимогам,     учасників розділили на 3 невеликі групи: молодша – це   вихованці гуртка «Юні туристи-краєзнавці» (9-11 років);   середня – її представили вихованці гуртка   «Велосипедний   туризм» (12-14 років) та старша – це вихованці гуртків   «Спортивне орієнтування» та «Пішохідний туризм» (15-17   років). У підсумку, судді беруть до уваги індивідуальну   майстерність кожного учасника та правильність в’язання     вузла.                                                                                         Переможцями стали у молодшій групі: І місце - Максим   ГОРДЄЄВ ІІ місце - Максим ПОХОЛОК ІІІ місце – Євгеній   ГАЛЄНТ. У середній групі: І І місце - Артур ДАНИЛЮК ІІ   місце - Альбіна ДАНИЛЮК ІІІ місце - Павло ОЛІШЕВСЬКИЙ.   У старшій групі: І місце – Василь ФЕДОРЧУК ІІ місце -   Георгій  ГОНЧАРУК ІІІ місце – Антон МАЛИШЕВ. Уміння   в’язати туристичні вузли, знати, де який застосувати, необхідно   кожному туристу. А конкурс це - етап підготовки до цьогорічного туристичного сезону на вулиці. Якщо не буде карантину і дозволить погода ми його плануємо відкривати у квітні-травні.

20:47 16.02.2021

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Підведено підсумки обласного етапу ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, щиро вітаємо переможців: Софію БОЙЧУК, вихованку гуртка «Юні екскурсоводи» КПНЗ Нетішинської міської ради «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» - ІІІ місце в номінації «Історія України і державотворення» (керівник Катерина ФЕДОРЧУК). Бажаємо творчих успіхів та нових перемог!

10:00 12.02.2021

Зустріч

Вісті з ЦТКУМ. День був цікавий. До нас завітала Тетяна Олександрівна, мама Олександра Матвійчука, який перебуває на східному рубежі України. Саме у військову частину вихованці БДТ і ЦТКУМ відправили новорічні прикраси, виготовлені власноруч для ялинки, листи, подарунки. Пані Тетяна передала нам фото від військових, показала, як наші воїни прикрасили ялинку. А ще до нас звернулися по скайпу сам Олександр Матвійчук і його побратим Іванович. Вони поспілкувалися з вихованцями, розповіли про свої будні і тривоги, а хлопчики цікавилися побутом і зброєю військових. Від військових було одна настанова, щоб наша Україна процвітала, навчайтеся діти! Державі потрібні здорові і розумні, мудрі спеціалісти.

20:47 10.02.2021

ЗОЛОТА КОГОРТА ПОЗАШКІЛЬНИКІВ

ВІТАЮ НАШ КОЛЕКТИВ! Катерина ФЕДОРЧУК, Аліна БІЛА, Олександр ОСАДЧИЙ, Людмила ТРОЦИК, Вадим ДАНИЛЮК, Федір ЛЕВЧУК! ВИ ПРОСТО МОЛОДЦІ! ЦЕ НАША СПІЛЬНА НАГОРОДА!

20:37 28.01.2021

НАВЧАЄМОСЯ В УМОВАХ АДАПТИВНОГО КАРАНТИНУ

                                  ШАНОВНІ БАТЬКИ!            25 січня 2021 року відновлюється освітній процес у ЦТКУМ відповідно до режиму роботи на 2020-2021 рік в умовах адаптивного карантину.

16:31 22.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень