A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯК ЗНЯТИ ТРИВОЖНІСТЬ У ДІТЕЙ

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО

ВІТАЄМО.  З нагоди Дня позашкілля Грамотою Хмельницької  обласної державної адміністрації Департаменту освіти, науки, молоді та спорту нагороджено  Олену Матус, керівника  гуртків закладу  позашкільної освіти "Центр туризму  і краєзнавства учнівської молоді" Нетішинської міської ради. Бажаємо незгасного запалу і пристрасті виховати не одне гідне, освічене покоління позашкільників.

14:31 23.09.2022

АКЦІЯ "ЗЕЛЕНЕ НАСАДЖЕННЯ В ОБМІН НА ДОНАТ ДЛЯ ЗСУ"

Заклад позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» спільно з ДП «Славутське лісове господарство» провели благодійну акцію «Зелене насадження в обмін на донат для Збройних сил України» до Дня міста. Отримані кошти передали для ГО «Жіночий батальйон». Дякуємо всім, хто долучився. Переможемо! Вірте!

16:34 21.09.2022

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ

Вітаємо Софію Бойчук, Івана Федорчука, Анну Чмелюк, вихованців гуртка "Юні екскурсоводи", які посіли друге місце у Всеукраїнському конкурсі документального аматорського кіно, напрям "Видатні постаті Української революції", з проєктом "Минуле ніколи не буває минулим"

15:12 09.09.2022

ЗБЕРЕЖЕМО МАЛЬОВНИЧУ УКРАЇНУ РАЗОМ

     25 липня до ЗПО ЦТКУМ завітали вихованці рою «Козачата-весельчата» куреню імені Назара ГАЛЮКА. В рамках екологічної акції «Збережемо мальовничу Україну разом» ми зробили «Добре діло». В Зимовому саду ЦТКУМ ми висадили 10 кімнатних рослин. Шість із них виставимо на міський ярмарок, щоб виручені кошти передати для придбання необхідного обладнання ЗСУ.

16:02 25.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень