A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВІТАЄМО ЧЕМПІОНІВ ЗПО ЦНПВКТУМ!

Дата: 28.05.2024 17:22
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

 

«Давайте блукати там, де Wi-Fi слабкий і  шукати пригод і натхнення»

Протягом шести травневих днів лісовий   масив с. Головченці Меджибізької територіальної громади  Хмельницької області гостинно приймав учасників 60-го Чемпіонату області зі спортивного туризму серед юнаків, організатор ХОЦКТЕВУМ.  Програма Чемпіонату включала  Кубки з видів туризму: Кубок області з пішохідного туризму з дистанціями ІІІ класу («Смуга перешкод командна» і «Смуга перешкод зв’язок») та з дистанціями ІІ класу («Смуга перешкод командна» і «Смуга перешкод зв’язок»), Кубок області з велосипедного туризму з дистанціями «Фігурне водіння» ІІ класу, «Тріал» ІІ класу, «Велокрос» ІІІ класу, а також «Конкурс туристського побуту».

Абсолютним переможцем Кубку  області з велосипедного туризму 60-го Чемпіонату області зі спортивного туризму серед юнаків  стала команда ЗПО ЦНПВКТУМ, керівник Віктор Гришанов. У трьох дистанціях  юні велосипедисти посіли перші місця.

У загальному заліку Кубку області з пішохідного туризму на дистанціях ІІ класу 60-го Чемпіонату області зі спортивного туризму серед юнаків юні туристи посіли ІІ місце, І місце – на дистанції ІІ класу «Смуга перешкод зв'язок», тренер Федір Левчук.

Вміють і знають нетішинці як організовувати туристський  побут. Вітання Олександру Осадчому і вихованцям - І місце у Конкурсі «Туристського побуту» посіла команда Нетішинської МТГ.

Кубки, Грамоти, Медалі в особистому заліку від ХОЦКТЕВУМ отримали нетішинці, а також Подарунковий сертифікат на суму 1200 гривень для якісного спорядження, відпочинку та екстремальних  видів спорту від спонсорів.

Щиро вітаємо переможців та призерів, а також їх тренерів Віктора Гришанова, Федора Левчука, Олександра Осадчого! Бажаємо подальших успіхів та вдалих результатів!

СВОЮ ПЕРЕМОГУ ДІТИ І ТРЕНЕРИ ПРИСВЯЧУЮТЬ НЕЗЛАМНИМ #ЗСУ. ДЯКУЄМО ЗА ДИТЯЧІ ЕМОЦІЇ ТА ЩАСЛИВІ ПОСМІШКИ!

У сучасних українських дітей свої супергерої зі своїми суперсилами. Тому ЮНІ НЕТІШИНЦІ  звертаються до вас, ДОРОСЛИХ! Допомагайте #ЗСУ! Донатьте на АРМІЮ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень