A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ТВОРЧА МАЙСТЕРКА

Дата: 30.05.2023 10:19
Кількість переглядів: 43

ТВОРЧА МАЙСТЕРКА!!!Фото без описуФото без описуФото без опису

Про українські нейромережі, про український штучний інтелект, про унікальний ЧАТ «СПІЛКУВАННЯ З ВИДАТНИМИ ПОСТАТТЯМИ МИНУЛОГО», про продукти творчості - відкриття, винаходи у сфері краєзнавства, туризму, екології та національно-патріотичного виховання йшлося на ТВОРЧІЙ МАЙСТЕРЦІ Катерина Федорчук, методиста закладу позашкільної освіти «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради, 25 травня 2023 року. Зустріч відбулася в онлайн-форматі з освітянською спільнотою позашкілля Хмельниччини. Організатор – Хмельницький ОІППО. Дякуємо Олесюк Наталія, консультанту ЦПРПП Нетішинської міської ради, за допомогу при організації майстерки. Впевнено рухаємося далі і висловлюємо слова вдячності Збройним Силам України за надану можливість ЖИТИ І ТВОРИТИ!

ОЗНАЙОМИТИСЬ З ЦІКАВИМ МАТЕРІАЛОМ ЗА ПОКЛИКАННЯ: https://www.flipsnack.com/FAD.../--cni2cc72gx/full-view.html ( ІНТЕРАКТИВНА КНИЖКА ФЛІПБУК)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень