A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ЗАКЛАД ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "ЦЕНТР НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, КРАЄЗНАВСТВА ТА ТУРИЗМУ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ" НЕТІШИНСЬКА МІСЬКА РАДА

КАРАНТИН ПРОДОВЖУЄТЬСЯ... НАВЧАННЯ ДИСТАНЦІЙНЕ!

Дата: 31.01.2022 08:10
Кількість переглядів: 62

ШАНОВНІ ВИХОВАНЦІ, КЕРІВНИКИ ГУРТКІВ, БАТЬКИ!

Фото без опису   Інформуємо Вас про те, що наразі освітній процес в закладах позашкільної освіти проходить в умовах пандемії COVID-19. За останній період зросла інтенсивність щоденного реєстрування випадків інфікування.   

     Тому, керуючись п.2 рішення позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС Протокол №02 від 31 січня 2022 р., з метою мінімізації ризиків поширення СOVID-19 з 31.01 по 04.02.2022 р. освітній процес для вихованців ЦТКУМ продовжується у дистанційному режимі з використанням дистанційних технологій.

     Нагадуємо, що освітній процес з використанням дистанційних технологій здійснюватиметься в двох режимах: синхронному (передбачає взаємодію між суб'єктами дистанційного навчання) та асинхронному (означає взаємодію між суб'єктами дистанційного навчання, за якої учасники взаємодіють між собою із затримкою в часі, застосовуючи при цьому інтерактивні освітні платформи, електронну пошту, форуми, соціальні мережі тощо.)

        Розклад дзвінків залишається без змін. Тривалість онлайн занять буде здійснюватися з дотриманням вимого Законодавства про освіту, Санітарного законодавства для ЗЗСО із захистом персональних даних.

             З метою збереження власного здоров'я, просимо Вас дотримуватися протиепідемічних правил в умовах адаптивного карантину. Будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень